Беседа:Близнаци (зодия)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Неакадемичност[редактиране на кода]

Не мога да разбера защо си мислите, че всичко в енциклопедията трябва да е научно... --Радостина 05:49, 20 септември 2007 (UTC)

Моля слагайте новите обсъждания в нови раздели.
Според мен ако нещо се твърди и не е указано кой го твърди, се подразбира, че е общоприето, т.е. научно доказано, т.е. академично. Например 2+2=4. Ако не е такъв случаят, следва да се напише изрично. В момента статията твърди: „Зодията, известна под названието Близнаци, владее от 21 май до 21 юни включително.“ Дотук чета и не съм съгласен, а не съм само аз. Доколкото знам това твърдение не е доказано. Много по-описателно започва Козирог (зодия): „Козирог е зодиакалния знак, който е посветен на езическия бог на Слънцето - символ на плодородието и на обновяващата се природа.“ Надявам се да успеете да разберете разликата. --Поздрави, Петър Петров 06:00, 20 септември 2007 (UTC)
Тотално грешни представи имате. Ако ви накарам да ми докажете научно, че 2+2=4 бая ще се озорите. Астрологията НЕ Е наука, т.е. абсолютно неиздържано и смехотворно е да се искат научни доказателства за нещо, което не е научно. Защото аз сега ще нафраскам същия шаблон на всички статии за религия докато някой не ми докаже научно всички твърдения там.
Не съм ги писала статиите, изобщо не се интересувам от астрология, разбира се, няма да се учудя изобщо ако тръгнете да ги триете... но този шаблон в случая демонстрира некомпетентност по темата.--Радостина 06:11, 20 септември 2007 (UTC)
Какви са ми представите ще Ви помоля да не коментирате. Какво ще стане, ако... — също. Какво е и какво не е Астрологията, можете да прочетете в съответната статия. Нафраскването Ви не желая да коментирам, а също и компетентността Ви по темата, както и моята. --Поздрави, Петър Петров 06:18, 20 септември 2007 (UTC)
Аз не Ви карам да коментирате, Вие така и така не можете да го направите, само Ви обяснявам съвсем нормално, че с този шаблон лъсва тотална некомпетентност по въпроса. Аз съм се нагледала на некомпетентни решения тук, това ще е поредното.--Радостина 06:27, 20 септември 2007 (UTC)
Пули, пули. Само скопос.Ухилен съм--Мико Ставрев 06:32, 20 септември 2007 (UTC)
Я, [...]...--Радостина 06:34, 20 септември 2007 (UTC)
За втори път Ви моля да не ме коментирате, както и моите възможности. Напомням Ви, че тече обсъждане на страницата „Беседа:Близнаци (зодия)“ с цел подобряване на статията. А лично мое мнение е, че никого не интересува на какво сте се нагледала или на какво не сте. --Поздрави, Петър Петров 07:43, 20 септември 2007 (UTC)
Мен малко ме интересува, че не ви интересува. А също така не съм длъжна да се съобразявам с молбите. Слагането на този шаблон е ГЛУПОСТ, простотия, и не ми излизайте с номерата за лични нападки като форма за цензура. А съм дотук. Обясних много ясно ЗАЩО този шаблон не прави никакъв смисъл. Нямам никакво намерение да цикля.--Радостина 07:54, 20 септември 2007 (UTC)

Списъкът с хора родени под знака е безкраен - не вижам никаква причина за оставането му. --Мико (беседа) 19:19, 29 септември 2016 (UTC)