Беседа:Москва

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Статията Москва е част от един или повече проекти:
Оценка Важност Проект
Статия от клас A Клас A Статия от клас B Голяма Symbol a class.svg 1000 статии: подобряване на 1000 основни статии с универсална значимост.

превеждам!!! не триите ангийския текст!!!

Не ми се запаметиха последия път нещата. Кой ще ми каже защо?

Хм, косвено аз съм виновен, защото редактирам заедно с тебе. Системата обаче трябва да те предупреждава и да ти дава възможност да обединиш поправките. Прочети как се правят статии в Уикипедия, ще си спестиш доста труд и чудене. виж това --Komitata 22:14, 7 юни 2005 (UTC)
Здравей и от мен, връщаш просто от браузъра назад и запаметяваш каквото си писал и си го копираш наново ако продължава да ти се струва уместно. И подпис по принцип слагаме по беседите, с бутончето (второ от дясно наляво над страницата за редактиране) :-D. --The Engineer 22:18, 7 юни 2005 (UTC)

Разбирам. Четох всичко в съветите и въведенията и много неща няма! С малко практика по-добре ще се науча. И подпис слагам!!! --Irony of Fate 22:23, 7 юни 2005 (UTC)

Утре допревеждам и слагам правилните линкове. Лека нощ , който иска може и да попревежда ако не му се спи ;)--Irony of Fate 22:39, 7 юни 2005 (UTC)

Като е почнал първият автор с превод, то е редно за руския град да бе избрал инфото от РУ Уикипедия, а не да превежда от английски - и по-лесно, и по-изчерпателно! Май ще трябва да редактирам не само формата, но и съдържанието - въз основа на инфо от руския текст все пак. И още: който е добавил за втори път данни за площта, да бе изтрил предишните данни (с обосновка най-добре) - сега се излагаме с двойните данни и разликата помежду им! --Elkost 08:30, 12 октомври 2006 (UTC)