Беседа:Списък на терористични атаки

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Jump to navigation Jump to search

Драги ми Иванко, убиеца на Асеня, това, че нѐкои факти не те кефят, не ти дава право да ме обвиняваш в манипулации. Всъщност, именно изкривяването на тези факти от твоя страна е е пропагандна манипулация. Майор Деянов 09:20, 4 септември 2006 (UTC)

Драги ми Майоре, самия факт, че си си сложил партизанско име, показва желанието ти да манипулираш. Не на мен, а на теб не ти харесват някои факти, защото прекалено много се различават от това, което си учил/ или са те учили цял живот. Айде по-полека, не се е върнало все още онова време, колкото и да те вдъхновява то ... Ivanko 16:53, 4 септември 2006 (UTC) Ivanko
Съжалявам за теб и начина по който ти си се учил/са те учили цял живот. А именно - да си винаги прав и да посочваш за източник себе си. А разправят, че това било комунистически прийом... Мързи ме пак да повтарям една и съща аргументация, при положение, че тия работи ги пише на Атентат в църквата Света Неделя. Иди и виж там, виж и беседата(раздел "Скромност") ако искаш, пък после ще ти позволя да се съгласиш с мене, без да ти се подигравам много.:-) Майор Деянов 17:30, 4 септември 2006 (UTC)
Вече съм посочил откъде черпя аргументи за промените, които правя. Ти не си сторил нищо подобно, което прави безмълвните ти връщания равносилни на вандализъм. Майор Деянов 08:55, 5 септември 2006 (UTC)
Другарю майор, следващия път като връщате се сещайте да погледнете дали интересуващите ви промени са единствените, направени в статията при тази редакция. (Забърсал си и един новодобавен пасаж към 1972 г., оправи го сам.) --Daggerstab 09:03, 5 септември 2006 (UTC)
Не съм забърсал нищо, бъркаш. Щракни на версията, сле като аз съм редактирал. И благодаря за Павликморозовската "услуга" за блокирането, няма да го забравя:-). Майор Деянов 09:39, 6 септември 2006 (UTC)

А по отношение на защитата на страницата мога да кажа, че съм готов да дискутирам и наново да представя аргументите за редакцията, която съм направил. За момента обаче не съм срещнал разумен отговор от другата страна. Майор Деянов 09:39, 6 септември 2006 (UTC)

Ако се очаква тази страница да бъде отблокирана вследствие на ползотворна дискусия, то тя ще постави рекорд по най-дълго блокирахо състояние. От страна на Иванко, убиеца на Асеня, не се забелязват каквито и да били наченки на желание за спор. В тоя ред на мисли, аре някой да отблокира страницата, за да се поколим с него. Деянов.

Май по-добре първо да покажеш бабаитлъка си на Беседа:Атентат в църквата „Света Неделя“.(раздел "Скромност") :-). Там имам реплика по темата за тебе.--212.122.183.194 18:24, 15 септември 2006 (UTC)

Атентати[редактиране на кода]

Защо не са споменати бомбения атентат през 1993 в Световния търговски център,пускането на отровен газ в Токийското метро през 1995 и избухване на бомба на гарата в Пловдив през 80 и някоя.--Ilikeliljon 18:13, 11 март 2009 (UTC)

    • Има нужда от разширяване и форматиране, сложих шаблон. За справки - английския вариант. --Константин 'skycycle' Кирилов 12:05, 12 март 2009 (UTC)

Тероризъм или партизански акт е атентата в Св. Неделя[редактиране на кода]

Здравейте, целите на атентата в Св. Неделя са ликвидирането на военната и политическа върхушка в страната, а не психологически с каквито се характеризират терористичните актове. Разликите между тероризъм и партизанска война са ясно описани тук. Според дефиницията на Кофи Анан за тероризъм се касае при онези действия, които са насочени към причиняването на смърт или телесни повреди на цивилни лица, а не на воюващи, с цел да се сплаши населението или да се принуди международна организация или правителството да извършат или да не извършат нещо. Цивилните жертви на атентата са единственно косвени жертви. Mirko359 (беседа) 22:59, 12 август 2017 (UTC)