Беседа:JobTiger

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Реклама[редактиране на кода]

Това си е чиста реклама, в Уикипедия позволено ли е чрез статиите да се прави реклама? :-) --BGTopDon 15:00, 22 януари 2008 (UTC)

По дефиниция Рекламата привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират -търговски. Въпреки обвиненията ви, не откривам търговския подтекст в статията, за съжаление. Потребител:Atanasova.ivelina 17:47, 17 февруари 2012 (UTC)

Срещу рекламата трябва да се процедира безмилостно... Етиката и себеотдайността на Уикипедия подсказват, че подобно съдържание няма място тук. Не искам да съм ангажиран на няколко фронта, но все някога гласуването за изтриване трябва да бъде възобновено! Bogorm 19:50, 26 юни 2008 (EET)
Сайтът е бил награждаван и е обект на множество нетривиални публикации; което значи, че покрива критериите за значимост и гласуването за изтриване няма да мине. Така че не ни губете времето. Спири 17:49, 26 юни 2008 (UTC)