Уикипедия:Заявки към администраторите/Архив/2020/април

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари заявки към администраторите на Уикипедия:Заявки към администраторите.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да направите нова заявка или да коментирате стара, използвайте текущата страница.

Защита за нерегистрирани редакции

Моля за защита на страницата Кане Корсо Италиано, поради невъзможност да се разбера с нормални средства с вживял се фен на породата.--Xunonotyk (беседа) 20:18, 9 април 2020 (UTC)

Понеже е регистриран (и автоматично одобрен), ще трябва напълно да се защити страницата, за да се предотврати следващо вандализиране. Та реших просто да огранича възможността на потребителя да редактира точно тази страница за една седмица. --Ted Masters (беседа) 21:55, 9 април 2020 (UTC)
Благодаря--Xunonotyk (беседа) 07:34, 10 април 2020 (UTC)

Блокиране

Моля за безсрочно блокиране на IlianGeorgiev (беседа - приноси) за правни заплахи. Получих следния мейл от потребителя: „Па ти си ненормална!“ и след като му писах на беседата да не тормози и заплашва редактори по мейла, получих долния мейл.-- Алиса Селезньова (беседа) 12:49, 28 април 2020 (UTC)

Писмо от потребител „IlianGeorgiev“ в Уикипедия
Уикипедия <wiki@wikimedia.org>
To:Алиса Селезньова
Tue, Apr 28 at 2:00 PM
Това вече е недопустимо.
Имам Вашия IP адрес и смятам да отида в най-близкото районно управление за да пусна жалба срещу Вас по повод нападките, заплахите, клеветите и публичното уронване на престижа ми, което демонстрирате. Не знам истинското Ви име, явно се притеснявате да го напишете и затова използвате фалшиво, но смятам, че органите на реда могат да Ви локализират по IP адрес и да Ви намерят.
✔Готово Готово Също препращам случая към Фондация Уикимедия. Единственият начин IlianGeorgiev да е получил достъп до IP адрес на регистриран потребител е чрез неоторизирано проникване в системите на Уикимедия, което е наказуемо деяние по законите както на САЩ, така и на Република България.
— Luchesar • Б/П 13:00, 28 април 2020 (UTC)