Шаблон:П-НЛН1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Възможно е Ваши скорошни редакции {{замест:#if:|в страницата [[:{{{1}}}]]}} да оставят впечатление у някои редактори на Уикипедия, че отправяте към тях лични нападки. Това е стриктно забранено от политиката на Уикипедия. Моля Ви да коментирате приносите, а не редакторите, и да използвате учтив и възпитан език. Потребители, които отправят лични нападки, могат да бъдат блокирани. За повече информация прочетете Уикипедия:Никакви лични нападки и Уикипедия:Цивилизованост.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:П-НЛН1}}
Възможно е Ваши скорошни редакции да оставят впечатление у някои редактори на Уикипедия, че отправяте към тях лични нападки. Това е стриктно забранено от политиката на Уикипедия. Моля Ви да коментирате приносите, а не редакторите, и да използвате учтив и възпитан език. Потребители, които отправят лични нападки, могат да бъдат блокирани. За повече информация прочетете Уикипедия:Никакви лични нападки и Уикипедия:Цивилизованост.
{{замест:П-НЛН1|Статия}}
Възможно е Ваши скорошни редакции в страницата „Статия“ да оставят впечатление у някои редактори на Уикипедия, че отправяте към тях лични нападки. Това е стриктно забранено от политиката на Уикипедия. Моля Ви да коментирате приносите, а не редакторите, и да използвате учтив и възпитан език. Потребители, които отправят лични нападки, могат да бъдат блокирани. За повече информация прочетете Уикипедия:Никакви лични нападки и Уикипедия:Цивилизованост.