Шаблон:П-нахален вандал

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Употреба

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:П-нахален вандал}}
  Добре дошли в Уикипедия. Приканваме всички да допринасят конструктивно към нашата енциклопедия. Прочетете въведението, ако искате да научите повече за допринасянето. Имайте предвид, че неконструктивните редакции се смятат за вандализъм и се премахват незабавно. Ако продължавате по този начин, е вероятно без повече предупреждения да не бъдете допускан да редактирате Уикипедия. Моля, престанете с това и помислете как да подобрявате, вместо да разваляте работата на другите. Благодаря.
{{замест:П-нахален вандал|Статия}}
  Добре дошли в Уикипедия. Приканваме всички да допринасят конструктивно към нашата енциклопедия. Прочетете въведението, ако искате да научите повече за допринасянето. Имайте предвид, че неконструктивните редакции като тези, които направихте в статията Статия, се смятат за вандализъм и се премахват незабавно. Ако продължавате по този начин, е вероятно без повече предупреждения да не бъдете допускан да редактирате Уикипедия. Моля, престанете с това и помислете как да подобрявате, вместо да разваляте работата на другите. Благодаря.

Вижте също