Шаблон:П-реклама1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Добре дошли в Уикипедия. Приветстваме всеки желаещ да допринася конструктивно към енциклопедията. Вероятно сте го направили неволно и без лош замисъл, но въпреки това Ви молим да не добавяте текстове, които изглеждат като реклама или популяризиране на хора, продукти, събития или каквото и да е друго{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}. За повече информация моля, прочетете какво не е Уикипедия и хвърлете един поглед на въведението, което също ще Ви помогне да научите повече за енциклопедията по принцип. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-реклама1}} Добре дошли в Уикипедия. Приветстваме всеки желаещ да допринася конструктивно към енциклопедията. Вероятно сте го направили неволно и без лош замисъл, но въпреки това Ви молим да не добавяте текстове, които изглеждат като реклама или популяризиране на хора, продукти, събития или каквото и да е друго. За повече информация моля, прочетете какво не е Уикипедия и хвърлете един поглед на въведението, което също ще Ви помогне да научите повече за енциклопедията по принцип. Благодаря.
{{замест:п-реклама1|Статия}} Добре дошли в Уикипедия. Приветстваме всеки желаещ да допринася конструктивно към енциклопедията. Вероятно сте го направили неволно и без лош замисъл, но въпреки това Ви молим да не добавяте текстове, които изглеждат като реклама или популяризиране на хора, продукти, събития или каквото и да е друго, както направихте в страницата „Статия“. За повече информация моля, прочетете какво не е Уикипедия и хвърлете един поглед на въведението, което също ще Ви помогне да научите повече за енциклопедията по принцип. Благодаря.
{{замест:п-реклама1|Статия|Много здраве.}} Добре дошли в Уикипедия. Приветстваме всеки желаещ да допринася конструктивно към енциклопедията. Вероятно сте го направили неволно и без лош замисъл, но въпреки това Ви молим да не добавяте текстове, които изглеждат като реклама или популяризиране на хора, продукти, събития или каквото и да е друго, както направихте в страницата „Статия“. За повече информация моля, прочетете какво не е Уикипедия и хвърлете един поглед на въведението, което също ще Ви помогне да научите повече за енциклопедията по принцип. Много здраве.