Шаблон:П-реклама1

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Information.svg Добре дошли в Уикипедия. Всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията. Но моля не добавяйте рекламни текстове или материали{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}. Рекламирането или използването на Уикипедия за трибуна е нежелателно. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-реклама1}} Information.svg Добре дошли в Уикипедия. Всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията. Но моля не добавяйте рекламни текстове или материали. Рекламирането или използването на Уикипедия за трибуна е нежелателно. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Благодаря.
{{замест:п-реклама1|Статия}} Information.svg Добре дошли в Уикипедия. Всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията. Но моля не добавяйте рекламни текстове или материали, както направихте в страницата Статия. Рекламирането или използването на Уикипедия за трибуна е нежелателно. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Благодаря.
{{замест:п-реклама1|Статия|Много здраве.}} Information.svg Добре дошли в Уикипедия. Всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията. Но моля не добавяйте рекламни текстове или материали, както направихте в страницата Статия. Рекламирането или използването на Уикипедия за трибуна е нежелателно. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Много здраве.