Шаблон беседа:Текущи съобщения/Информация/Архиви/2007

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Това е архив на стари обсъждания.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, използвайте текущата беседа.

Име на шаблона

Името на този шаблон не отговаря на информацията, която се добавя в него или обратното. Хубаво е някъде да се информира общността за най-различни неща, но както е тръгнало с този шаблон ще настъпи каша, всеки ще си пише каквото си иска навсякъде. Отделно изказа е малко, хм, "ударете едно рамо", как друг не го дразни това. --Ванка5 05:39, 3 ноември 2007 (UTC)

Ами все с гласуване или с подготовка за гласуване е свързано. Какво предлагаш? --Поздрави, Петър Петров 06:33, 3 ноември 2007 (UTC)
Ако толкова ви смущава името, по-добре да го прекръстим на Шаблон:Текущи съобщения, използва се чат-пат и за други анонси, които е добре бързо да стигнат до колкото се може повече хора посредством списъците им за наблюдение и последните промени. Ако няма мнения против, до няколко дни ще преместя. --Спири / беседка 07:18, 3 ноември 2007 (UTC)
По-добре мести веднага,тия чакания за всичко от по 10-15 дни убиват интереса когато е нещо по-важно--Черноризецът 15:27, 3 ноември 2007 (UTC)
Окей, направено, и аз мисля, че е удовлетворително решение и няма да има протести. Шаблонът не се предполага за ползване от редакторите и се среща в много ограничен кръг страници. Как точно ще се нарича по принцип няма голямо значение, но по-добре да е нещо по-отговарящо на действителността. Нямам притеснението, че „всеки ще си пише каквото си иска“, в общи линии засега е използван само за важните неща или такива със срок, касаещи цялата общност. --Спири / беседка 13:38, 4 ноември 2007 (UTC)