Adobe After Effects

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Adobe After Effects
After Effects CC Icon
Информация
Разработчик Adobe Systems
Начална версия
Предварителна версия CC 2015 (13.5)
Последна версия CC 2015 (13.5)
Програмен език C++
Операционна система Mac OS X, Microsoft Windows
Статус Активен
Вид софтуер Визуални ефекти; Анимация
Лиценз Комерсиален софтуер
Уебсайт Adobe After Effects Website

Adobe After Effects е продукт на компанията Adobe Systems и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на визуални ефекти. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм. Най-новата версия e CC. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows. Интересен факт е, че рендването на клипове в After Effects зависи от рам паметта на вашият компютър.

Информация[редактиране | редактиране на кода]

Adobe After Effects е водещо софтуерно решение за добавяне на ефекти към вече създадени видео-филми.

Изисквания[редактиране | редактиране на кода]

Intel Core2 Duo или AMD Phenom II процесор със 64-bit съпорт Microsoft Windows 7 with Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, или Windows 10 4GB of RAM (8GB препоръчително) 5GB свободно място на твърдия диск; изисква допълнително свободно място по време на инсталацията (не може да се инсталира на устройства за съхранение на сменяеми флаш) Допълнително дисково пространство за кеша на диска (10GB препоръчително) 1280x1080 дисплей OpenGL 2.0–capable system QuickTime 7.6.6 soft ware required for QuickTime features Optional: Adobe-certifi ed GPU card for GPU-accelerated ray-traced 3D renderer

Ефекти[редактиране | редактиране на кода]

Програмата има богат набор от ефекти. Сред тях са възможности за цветова корекция, светлинни източници, двуизмерни и триизмерни присети, blur (размазващ ефект) и много други.

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]