Construction Time Again

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Construction Time Again“ е третият студиен албум на британската група Depeche Mode, издаден през 1983 г.

В него се проявяват две съществени изменения в стила на „Depeche Mode“ – той придобива по-дълбоко лирическо съдържание на песните и текстовете стават по-смислени. Второ, стилът на групата започва да става по-мрачен, и албумът „Black Celebration“, излязъл три години по-късно, приема ефектите от своя предшественик, и това звучене става неизменен спътник на „Depeche Mode“. Освен това, „Construction Time Again“ е първия албум, в записа на който участва новия член на групата Алън Уайлдър.

Албумът е записан през лятото и есента на 1983 г. в студиото „Garden“ в Лондон и миксиран в „Hansa Mischraum“ в Берлин. Песента „Pipeline“ е изпълнена от Мартин Гор.

Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното Лиценз за свободна документация на ГНУ Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Construction Time Again“ в Уикипедия на руски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година — от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. Вижте източниците на оригиналната статия, състоянието ѝ при превода, и списъка на съавторите.  

Списък на песните[редактиране | редактиране на кода]

  1. "Love, in Itself" – 4:29
  2. "More Than a Party" – 4:23
  3. "Pipeline" – 6:15
  4. "Everything Counts" – 4:19
  5. "Two Minute Warning" – 4:13
  6. "Shame" – 3:50
  7. "The Landscape Is Changing" – 4:47
  8. "Told You So" – 4:24
  9. "And Then..." – 4:34
  10. "Everything Counts (Reprise)" – 1:05 [hidden track]