Уикипедия:Избрани статии/Предложения/Съни Леони: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Ред 24: Ред 24:
==== Против ====
==== Против ====


*{{Против}}. Иначе браво на редактора за положения труд, добре изработена е, но според мен не е задължително да е в избрани. Мисля че статията ще бъде оценена по обемната информация, и без да има звездичка на нея. Звездичката означава все едно признание от обществото, но не мисля че обществото трябва да върви по пътя на извратеността, а да е нормално. -- [[Потребител:Targovishtenec_bg|Targovishtenec_bg]] 16:18, 18 юли 2011 (UTC)


==== Коментари ====
==== Коментари ====

Версия от 16:18, 18 юли 2011

Съни Леони

  • Критерии.
  • Начало на гласуването: 14:20, 16 юли 2011 (UTC). Край на гласуването: ... , 14:20.


Статията е биографична и отразява живота и кариерата на порно актрисата, режисьор, продуцент и модел Съни Леони. Статията е изчерпателна; най-добрата в раздела за порно актьори според мен, а може би и за целия проект сексуалност. 1.Статията е написана добре, грамотно, изчерпателно, фактологически коректно, неутрално и устойчиво. 2.Статията е съобразена с критериите за добро изложение. стегнат встъпителен раздел („глава“), максимално повече сини препратки във встъплението, преимуществено повече сини, отколкото червени препратки в целия текст; система от йерархични заглавия и подзаглавия, оформящи изчерпателно, но не и претрупано съдържание; и унифицирано форматирани бележки под линия. 3.Статията е обогатена с подходящи илюстрации, качени под свободни лицензи и придружени от кратки, но съдържателни пояснения. 4.Дължината на избраната статия отговаря на обхванатото съдържание.

Мисля, че е доста по-добра от статията за Джени Хендрикс. Този път се надявам, че няма „жълтини“...все пак по мое мнение са изложени само и единствено реални факти и постижения на тази актриса, подкрепени със съответните източници.

За

Против

  • Против. Иначе браво на редактора за положения труд, добре изработена е, но според мен не е задължително да е в избрани. Мисля че статията ще бъде оценена по обемната информация, и без да има звездичка на нея. Звездичката означава все едно признание от обществото, но не мисля че обществото трябва да върви по пътя на извратеността, а да е нормално. -- Targovishtenec_bg 16:18, 18 юли 2011 (UTC)

Коментари

Невалидни гласове