Стивън Фрейн

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Стивън Фрейн
Steven Frayne
английски илюзионист

Роден

Националност Англия,
 Великобритания
Активен периодот 2002 г.
ПсевдонимМагьосникът „Динамо“
Семейство

Подпис
Уебсайт
Стивън Фрейн в Общомедия

Стивън Фрейн (на английски: Steven Frayne), наречен още „Магьосникът Динамо“ е английски илюзионист.

Биография и творчество[редактиране | редактиране на кода]

Отгледан е от самотната му майка, а баща му е бил в затвора в по-голямата част от времето. Дядо му е изиграл ролята на баща. Динамо има болест на Крон, която открил преди няколко години. Когато за пръв път започва да експериментира с карти почувствал, че нещо липсва, тогава той решава да включи танц и елементи на хип-хоп музика в своите съчетания.

Още на 19 години магьосникът с невероятни умения, започва да ходи по представления и бил канен навсякъде и в крайна сметка става популярен в световен мащаб за много кратко време. Съвсем скоро започва да изпълнява триковете си за знаменитости като Колдплей, Парис Хилтън и принц Чарлз.

В Ню Йорк, Стивън има възможност да представи своите номера пред свои колеги включително магьосници като Аарон Фишър и Дейвид Блейн. След невероятното си изпълнение публиката му дава името „Динамо“, което се превръща в легенда.

Предавания[редактиране | редактиране на кода]

Първото ДВД с негови представления което пуска е наречено „Dynamo’s Underground Magic“ с участието на знаменитости като Snoop Dogg и Coldplay. ДВД-то създава еуфория във Великобритания, което го отвежда в много телевизионни предавания.

  • Dynamo's Estate of Mind Channel 4
  • Dynamo's Concrete Playground (DVD)

Последното му ДВД е озаглавено „Dynamo: Magician Impossible“.

Източници[редактиране | редактиране на кода]