Шаблон:П-шльокавица1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Добре дошли. Може би не сте обърнали внимание, но текстът на ваша скорошна редакция{{замест:#if:|в страницата [[:{{{1}}}]]}} е на шльокавица. Когато добавяте или променяте даден текст в българоезичната версия на Уикипедия, моля използвайте единствената официална писмена норма на българския език — кирилицата. Ако тази ваша редакция е била по погрешка, не се притеснявайте — текстът на шльокавица беше възстановен или премахнат, както може да видите от историята на редакциите на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-шльокавица1}} Добре дошли. Може би не сте обърнали внимание, но текстът на ваша скорошна редакция е на шльокавица. Когато добавяте или променяте даден текст в българоезичната версия на Уикипедия, моля използвайте единствената официална писмена норма на българския език — кирилицата. Ако тази ваша редакция е била по погрешка, не се притеснявайте — текстът на шльокавица беше възстановен или премахнат, както може да видите от историята на редакциите на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-шльокавица1|Статия}} Добре дошли. Може би не сте обърнали внимание, но текстът на ваша скорошна редакцияв страницата „Статия“ е на шльокавица. Когато добавяте или променяте даден текст в българоезичната версия на Уикипедия, моля използвайте единствената официална писмена норма на българския език — кирилицата. Ако тази ваша редакция е била по погрешка, не се притеснявайте — текстът на шльокавица беше възстановен или премахнат, както може да видите от историята на редакциите на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-шльокавица1|Статия|Много здраве.}} Добре дошли. Може би не сте обърнали внимание, но текстът на ваша скорошна редакцияв страницата „Статия“ е на шльокавица. Когато добавяте или променяте даден текст в българоезичната версия на Уикипедия, моля използвайте единствената официална писмена норма на българския език — кирилицата. Ако тази ваша редакция е била по погрешка, не се притеснявайте — текстът на шльокавица беше възстановен или премахнат, както може да видите от историята на редакциите на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Много здраве.