Беседа:Планета ТВ

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Самостоятелен канал или не?[редактиране на кода]

Предлагам да използваме беседата в бъдеще, не да водим битки с връщания на редакции.--Rebelheartous (беседа) 14:23, 21 юни 2012 (UTC)

Добре, казвам точно и ясно - нищо по различно не може да се напише за тоя канал, следователно както Планета HD и както повелява правилото го сливам с основната - Планета ТВ.--The TV Boy 14:25, 21 юни 2012 (UTC)
В случая няма основна статия. Както има самостоятелни канали bTV Action, bTV Comedy и т.н., така и този си живурка отделно. Общото е собственикът, всичко останало е различно. И след като за горепосочените може да се изпишат няколко абзаца, не виждам защо същото да не се случи и на Планета Фолк. Дали това ще го направи анонимен юзър, ти или аз, няма никакво значение. В този си вид статията е за нормално мъниче.--Rebelheartous (беседа) 14:41, 21 юни 2012 (UTC)
Може би трябва да се дадат по-ясни характеристики на термина "микромъниче", т.е. колко изречения да е и т.н., но в случая сливането е по-добрият вариантът да се слее, защото каналите са доста близки, а и за Планета ХД е същото. Принципно може и да може да се напише нещо, но аз напоследък съм силно зает с работа и мога да правя само малки редакции.--The TV Boy 14:49, 21 юни 2012 (UTC)