Беседа:Разказ

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Jump to navigation Jump to search

Дума "баталистични" в Българският език няма, а думите "хумористично" и "сатирично" са просто синоними! --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 194.0.235.10 (беседа • приноси) 17:19, 27 април 2011 .

Information.svg Благодаря за Вашето предложение! Ако смятате, че дадена статия трябва да бъде написана или подобрена, моля чувствайте се свободни да направите тези подобрения. Уикипедия е уики, така че всеки може да редактира почти всяка статия просто като щракне бутона редактиране отгоре. Дори не е нужно да сте влезли (въпреки, че има много причини да го направите). Уикипедианската общност Ви окуражава да бъдете смели, когато редактирате статии. Не се притеснявайте, ако от време на време допускате неволни грешки – вероятно те ще бъдат открити и оправени бързо. Ако не сте сигурни как се редактира, вижте тук или потренирайте в пясъчника.--Vodnokon4e 14:37, 27 април 2011 (UTC)
„Баталистични“ наистина не е правилно — правилното е „батални“. Но „хумористично“ и „сатирично“ далеч не е едно и също: може да има хумор без сатира. --Peterdx 15:32, 27 април 2011 (UTC)