Беседа:Средна земя във видео игри

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Не мисля, че обектът има самостоятелна значимост за отделна статия. По-скоро е за сливане със статията Средна земя. Спири 07:00, 28 август 2009 (UTC)

Ами ОК щом така смяташ :-) да го слеем, но в шаблона в статията за Средната земя видях видео игри и там цъкнах и я създадох! Явно и в шаблона има грешка и от там трябва да се махне или пък да остане? Мисля да изчакаме още мнения! как мислиш? -EbOlA- 08:59, 28 август 2009 (UTC)
Не мисля че е нужно сливане! По тази логика да слеем и радио адаптациите и филмите. По мое мнение както един филм е изкуство и може да има статия, която да е самостоятелна така и една игра, или както е в случая статия за няколко игри, може да остане сама. Поздрави! -- NUFC For Ever 16:06, 29 август 2009 (UTC)
Здравейте! Създадох шаблона за Властелинът [1] преди няколко месеца с основната цел да направя по-лесно сърфирането из информацията за сагата. Не виждам смисъл статиите за подобни адаптации като игрите, филмите, радиопредаванията и прочие да се сливат със Средна земя като се има предвид че информацията е достатъчно обширна, а и Средна земя в крайна сметка е насочена към света, а не към адаптациите за него. Ще се радвам нещата по отношение на шаблона да си останат в настоящия им вид и ви пожелавам с разширяването на страниците. Поздрави, Mortrainey 11:10, 31 август 2009 (UTC)