Беседа:Цигулка

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Статията Цигулка е част от един или повече проекти:
Оценка Важност Проект
Статия от клас B Клас B Статия от клас C Средна Symbol a class.svg 1000 статии: подобряване на 1000 основни статии с универсална значимост.

Контрабасът изобщо не влиза в цигулковото семейство, нека някой, който разбира, да пооправи статията, пълна с грешки и силно дезинформираща--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.90.72.161 (беседа • приноси) .

Благодаря за Вашето предложение! Ако смятате, че някоя статия трябва да бъде написана или подобрена, моля чувствайте се свободни да направите тези подобрения. Уикипедия е уики, така че всеки може да редактира почти всяка статия просто като щракне бутона Редактиране отгоре. Дори не е нужно да сте влезли (въпреки, че има много причини да го направите). Уикипедианската общност Ви окуражава да бъдете смели, когато редактирате статии. Не се притеснявайте, ако от време на време допускате неволни грешки — вероятно те ще бъдат открити и оправени бързо. Ако не сте сигурни как се редактира, вижте тук или потренирайте в пясъчника.--Darsie 16:36, 25 август 2007 (UTC)