Направо към съдържанието

Уикипедия:Наръчник/Заключение

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

Готово! Вече знаете най-важните неща за допринасянето тук. Имате коментари или съвети свързани с този наръчник? Имате чувството, че нещо не е добре обяснено или искате да знаете нещо, което го няма? Оставете ни коментар на тази страница talk page. Може да се представите на Wikipedia:New user log


Разбира се, че всеки може да научи още нещо. Постарахме се да запазим това ръководство кратко, така че да можете да започнете да редактирате възможно най-рано, но това значи, че има много теми, които сме пропуснали. Връзките по-долу са към страници, които може да намерите полезни при работата си в уикипедия.


Ако видите нещо, което Ви интересува или ще бъде особено свързано с Вашата работа тук, не се колебайте и го прочетете или го запазете при любимите си връзки и се върнете по-късно.


Съвети и обща информация

Специализирани ръководства

Стилови и технически справки

Directory: Wikipedia:Style and How-to Directory

Справки на общността и за политиката

Речници

Технически справки

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Wikipedia:Tutorial (Wrap-up and more info) в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​