Шаблон:П-изтриване1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не е било умишлено, но ваша скорошна редакция е изтрила съдържание от {{замест:#if:|статията [[:{{{1}}}]]|Уикипедия}}. Когато премахвате даден текст, моля, указвайте основанието за това в резюмето и обсъдете евентуални спорни промени на беседата на съответната статия. Ако това изтриване е било по погрешка, не се притеснявайте – текстът беше възстановен, както може да видите от историята на редакциите на статията. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря!}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-изтриване1}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не е било умишлено, но ваша скорошна редакция е изтрила съдържание от Уикипедия. Когато премахвате даден текст, моля, указвайте основанието за това в резюмето и обсъдете евентуални спорни промени на беседата на съответната статия. Ако това изтриване е било по погрешка, не се притеснявайте – текстът беше възстановен, както може да видите от историята на редакциите на статията. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!
{{замест:п-изтриване1|Статия}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не е било умишлено, но ваша скорошна редакция е изтрила съдържание от статията Статия. Когато премахвате даден текст, моля, указвайте основанието за това в резюмето и обсъдете евентуални спорни промени на беседата на съответната статия. Ако това изтриване е било по погрешка, не се притеснявайте – текстът беше възстановен, както може да видите от историята на редакциите на статията. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Благодаря!
{{замест:п-изтриване1|Статия|Много здраве.}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Може би не е било умишлено, но ваша скорошна редакция е изтрила съдържание от статията Статия. Когато премахвате даден текст, моля, указвайте основанието за това в резюмето и обсъдете евентуални спорни промени на беседата на съответната статия. Ако това изтриване е било по погрешка, не се притеснявайте – текстът беше възстановен, както може да видите от историята на редакциите на статията. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за допринасянето в енциклопедията и ако решите да експериментирате, използвайте пясъчника. Много здраве.

Внимание[редактиране на кода]

При промени в шаблона, касаещи броя, реда или наименуването на параметрите задължително трябва да се обнови съдържанието на системното съобщение MediaWiki:Common.js/Edit tools data/П-изтриване1, чрез което този шаблон се вика от падащо меню в режим на редактиране. Такава актуализация може да направи само администратор (отправете заявка).