Шаблон:П-тест1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Информация Добре дошли и благодаря, че експериментирахте с Уикипедия. Вашият тест {{замест:#if:|в страницата {{замест:заглавие|{{замест:#ifexist:{{{1}}}|[[:{{{1}}}]]|{{{1}}}}}}}}} се оказа успешен. Все пак той беше премахнат, защото не отговаря на същността на Уикипедия. Моля, прочетете въведението, за да научите повече как се допринася към енциклопедията. Ако имате желание за бъдещи експерименти, моля, използвайте пясъчника. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

[редактиране] [почистване] Документация

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-тест1}} Информация Добре дошли и благодаря, че експериментирахте с Уикипедия. Вашият тест се оказа успешен. Все пак той беше премахнат, защото не отговаря на същността на Уикипедия. Моля, прочетете въведението, за да научите повече как се допринася към енциклопедията. Ако имате желание за бъдещи експерименти, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест1|Статия}} Информация Добре дошли и благодаря, че експериментирахте с Уикипедия. Вашият тест в страницата „Статия“ се оказа успешен. Все пак той беше премахнат, защото не отговаря на същността на Уикипедия. Моля, прочетете въведението, за да научите повече как се допринася към енциклопедията. Ако имате желание за бъдещи експерименти, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест1|Изтрита статия}} Информация Добре дошли и благодаря, че експериментирахте с Уикипедия. Вашият тест в страницата „Изтрита статия“ се оказа успешен. Все пак той беше премахнат, защото не отговаря на същността на Уикипедия. Моля, прочетете въведението, за да научите повече как се допринася към енциклопедията. Ако имате желание за бъдещи експерименти, моля, използвайте пясъчника. Благодаря.
{{замест:п-тест1|Статия|Много здраве.}} Информация Добре дошли и благодаря, че експериментирахте с Уикипедия. Вашият тест в страницата „Статия“ се оказа успешен. Все пак той беше премахнат, защото не отговаря на същността на Уикипедия. Моля, прочетете въведението, за да научите повече как се допринася към енциклопедията. Ако имате желание за бъдещи експерименти, моля, използвайте пясъчника. Много здраве.

Внимание[редактиране на кода]

При промени в шаблона, касаещи броя, реда или наименуването на параметрите, задължително трябва да се обнови съдържанието на системното съобщение MediaWiki:Common.js/Edit tools data/П-тест1, чрез което този шаблон се вика от падащо меню в режим на редактиране. Такава актуализация може да направи само администратор (отправете заявка).

Вижте също[редактиране на кода]