Дейвид Бекъм: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
StefanRW (беседа | приноси)
формат. корекции
Ред 8: Ред 8:
}}
}}


'''Дейвид Робърт Джоузъф Бекъм''' (на [[английски език|английски]]: '''David Robert Joseph Beckham''') е [[Англия|английски]] [[футбол]]ист, роден в [[Лейтънстоун]] в [[Лондон]] на [[2 май]] [[1975]] г. Играе като полузащитник и прекарва голяма част от кариерата си като футболист на [[Manchester United]. В момента е капитан на [[Национален отбор по футбол на Англия|английския национален отбор по футбол]].
'''Дейвид Робърт Джоузъф Бекъм''' (на [[английски език|английски]]: '''David Robert Joseph Beckham''') е [[Англия|английски]] [[футбол]]ист, роден в [[Лейтънстоун]] в [[Лондон]] на [[2 май]] [[1975]] г. Играе като полузащитник и прекарва голяма част от кариерата си като футболист на [[Манчестър Юнайтед]]. В момента е капитан на [[Национален отбор по футбол на Англия|английския национален отбор по футбол]].


На 11-годишна възраст печели награда за млад талант, връчена му от [[Боби Робсън]].
На 11-годишна възраст печели награда за млад талант, връчена му от [[Боби Робсън]].


През [[2003]] г. излиза неговата [[автобиография]] ''„[[Моята истина]]“''.
През [[2003]] г. излиза неговата [[автобиография]] ''„[[Моята истина]]“''.
Между [[1991]]г. и [[2003]]г. играе в [[Манчестър Юнайтед]].
Между [[1991]] г. и [[2003]] г. играе в [[Манчестър Юнайтед]].
По насотящем е футболист на [[Реал Мадрид]].

Женен е за бившата спайска [[Виктория Адамс]], от която има трима сина сина — Бруклин, Ромео и Круз. За разлика от повечето си колеги, Дейвед не залага на това как играе футбол, а на популярността си. Той участва в реклами на Пепси, които се гледат с голам интерес от върлите му фенки.

{{мъниче}}
{{мъниче}}



Женен е за бившата спайска Виктория Адамс,от която има двама сина в началото на тази година и третр.За разлика от повечето си колеги,Дейвед не залага на това как играе футбол,а на популярността си.Той участва в реклами на Пепси,които се гледат с голам интерес от върлите му фенки.[[en:David Beckham]]
[[en:David Beckham]]
[[es:David Beckham]]
[[es:David Beckham]]
[[et:David Beckham]]
[[et:David Beckham]]

Версия от 17:03, 13 август 2005

Шаблон:Биография инфо 2

Дейвид Робърт Джоузъф Бекъм (на английски: David Robert Joseph Beckham) е английски футболист, роден в Лейтънстоун в Лондон на 2 май 1975 г. Играе като полузащитник и прекарва голяма част от кариерата си като футболист на Манчестър Юнайтед. В момента е капитан на английския национален отбор по футбол.

На 11-годишна възраст печели награда за млад талант, връчена му от Боби Робсън.

През 2003 г. излиза неговата автобиография Моята истина. Между 1991 г. и 2003 г. играе в Манчестър Юнайтед. По насотящем е футболист на Реал Мадрид.

Женен е за бившата спайска Виктория Адамс, от която има трима сина сина — Бруклин, Ромео и Круз. За разлика от повечето си колеги, Дейвед не залага на това как играе футбол, а на популярността си. Той участва в реклами на Пепси, които се гледат с голам интерес от върлите му фенки.