Агнес Моника: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м r2.7.1) (Робот Добавяне: de:Agnes Monica
м r2.7.1) (Робот Добавяне: fa:شلدثس پخدهزش
Ред 48: Ред 48:
[[de:Agnes Monica]]
[[de:Agnes Monica]]
[[en:Agnes Monica]]
[[en:Agnes Monica]]
[[fa:شلدثس پخدهزش]]
[[id:Agnes Monica]]
[[id:Agnes Monica]]
[[ja:アグネス・モニカ]]
[[ja:アグネス・モニカ]]

Версия от 03:19, 3 март 2013

Агнес Моника
Agnes Monica.jpg
Информация
Родена
Агнес Моника MҗлДoтo
1 юли 1986 г. (1986-07-01) (37 г.)
Стилпоп, R&B
Активностот 1992 г.
Уебсайтagnezmo.com
Агнес Моника в Общомедия

'Агнес Моника MҗлДoтo' 1 юли 1986 е певица и националност художник Индонезия. Той започва кариерата си в развлекателната индустрия на възраст от шест като дете певец. Агнес е издал три албума на децата, които са успели да предоставят името си на масив от популярната певица в ерата на 1990. Освен да пее, той също беше водещ в няколко детски телевизионни предавания. Когато един тийнейджър, Агнес започва да се потопите в света на действа. Появата му на сапунена опера "[ранните бракове (сапун) | ранните бракове]]" (2001) изстрелва го наследи. Агнес участва в сапунена опера, която прави линията на най-скъпоплатеният тийнейджър художник по това време.

През 2003 г., Агнес издава първия си възрастен едноименен албум The Story Goes ", който отново изстреля името му в музикалната индустрия в Индонезия. Неговият успех в страната насърчава Агнес поставил за цел да получите кариера на международната арена. На втория си албум, издаден през 2005 година, "[Whaddup A '..!]]", Певицата от САЩ [Кийт Мартин] да си сътрудничат. Агнес също участва в снимките на двете азиатски серия драма болница и романтика в Белия дом "на Тайван.

Агнес две години подред печели наградата за изпълнението си на арената Фестивал за песен на Азия в Сеул, Южна Корея, през 2008 г. и 2009 г. На третия си албум свято Agnezious "(2009), Агнес се включи като производител и автор. През 2010 г. той е назначен един от съдиите на шоуто за таланти [индонезийски Idol]]. Агнес и един от домакин на шоуто на червения килим pegelaran American Music Awards 2010 Лос Анджелис, САЩ.

Наред с бума Агнес на върха на популярността, външен вид и стилове berbusananya превърна в тенденция сред младите хора. В допълнение към търговски успех, Агнес е певицата с най-голям брой награди в Индонезия. Той е спечелил десетки трофеи, включително първите десет Anugerah Musik Индонезия, седем Panasonic награди, и четири Индонезия награди на MTV. В допълнение, Агнес е да се смята за борба с наркотиците посланик на Азия, както и посланикът на MTV EXIT в борбата с трафика на хора.

Дискография ====

Студиен албум ======

Други албуми ======