Уикипедия:Вълшебник/Заглавие

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Заглавие
Значимост
Източници
Съдържание
Край
Nuvola apps korganizer.png
Question Circle.svg Има ли вече такава статия?

Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Българската Уикипедия има 289 588 статии, така че е много възможно статията, която искате да напишете, вече да съществува. Тя може да е написана под алтернативно заглавие, с главни букви или с подобно име или израз, дори да е написана погрешно. В някои случаи тя може и да съществува като част от по-голяма статия.

Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Ако още не сте сигурни дали статията съществува, потърсете в полето по-долу за възможните заглавия, с които тя вече може да е написана, след това се върнете на тази страница. Уверете се, че сте потърсили поне няколко възможни заглавия.


Да, моята статия съществува с различно име
(направете пренасочване към нея)
Не, моята статия все още не съществува
(продължете с инструкциите)

Подходяща ли е статията за Уикипедия?[редактиране на кода]

Ooo wizard by mimooh.svg

Знаете ли?

Че страници, които не отговарят на изискванията на Уикипедия, ще бъдат бързо изтрити? Можете да избегнете това, като внимателно следвате Вълшебника.

Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Дори ако желаната статия все още не е написана, не всичко е подходящо за тази енциклопедия. Статиите в Уикипедия се запазват или изтриват въз основа на установени правила, наречени общи принципи. Те определят какво е и какво не е подходящо за Уикипедия, и са обяснени по-подробно в следващите стъпки на Вълшебника.

Моля, не пишете статии, които са за:

Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Ако смятате, че вашата фирма, приятел, музикална група или сайт са нещо значимо – моля, помислете дали не е по-добре първо да попитате другите (в идеалния случай – безпристрастен уикипедианец, който е редактирал подобни статии) за мнението им, преди да създадете статия по темата. Ако все още не сте сигурни на значимостта на вашата статия, моля, не се колебайте да попитате на Разговори.

Не забравяйте, че хората, които преглеждат статиите, написани чрез този Вълшебник, са само доброволци, така че моля, положете усилия, за да определите дали предложената статия заслужава да има място в Уикипедия.


Question Circle.svg За какво е вашата статия?

За да продължите, натисните върху една от следните опции по-долу:

Пиша за фирма, организация или фондацияПиша за себе сиПиша за някой другПиша за уебсайтовеПиша за нова дума или изразПиша за текущо събитиеПиша за музикант, албум или песенПиша за нещо другоИскам да пренасоча към друга статия