Потребител беседа:Илиев2013: Разлика между версии

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Ред 37: Ред 37:
|-
|-
|}<p align="right"><small>[[Уикипедия:Посолство|Don't speak Bulgarian?]]</small></p> --[[Потребител:Termininja|<span style="text-shadow:#aaa 0.1em 0.2em 0.3em;font-family:Vladimir Script;font-size:16px;color:#B5B5B5">Termininja</span>]]<small><sup>[[Special:EmailUser/Termininja|✉]]</sup></small> 09:08, 16 август 2013 (UTC)
|}<p align="right"><small>[[Уикипедия:Посолство|Don't speak Bulgarian?]]</small></p> --[[Потребител:Termininja|<span style="text-shadow:#aaa 0.1em 0.2em 0.3em;font-family:Vladimir Script;font-size:16px;color:#B5B5B5">Termininja</span>]]<small><sup>[[Special:EmailUser/Termininja|✉]]</sup></small> 09:08, 16 август 2013 (UTC)

== Р. Караджова ==

Здравейте. Стегнато и максимално неутрално, дали ще успеете да предадете и историята с конкурса на НФЦ? Мисля, че в момента е съществен пропуск на статията (за сметка на други, по-тривиални и излишни подробности) и че част от значимостта на Караджова се дължи и на този случай. Само с факти, без излишни лични оценки и вълнения. Прочее, [https://bg.wikipedia.org/w/index.php?diff=6598144&oldid=6598113 малко неутрализирах стила тук]. Неща като „и променя представата за глухите хора в България“ са субективни и нееднозначни, ерго не са за енциклопедията. По мое мнение, което не е задължително да се споделя и от други редактори, биографичната част е твърде подробна и изброителна, ала сиви за работа, с детайли, които са уместни за личния сайт на Росица, но може би не чак толкова уместни за статията тук. Имам чувството, че твърде отблизо се „следи“ живота на младата дама. Иначе е хубаво, че се стараете с източниците. Вероятно ще ви е от полза и [https://bg.wikipedia.org/w/index.php?diff=6598182&oldid=6598147 тази редакция] и [[Уикипедия:Наръчник/Препратки|тази помощна страница]]. [[User:Spiritia|Спири]]&nbsp;[[User talk:Spiritia|···&nbsp;-&nbsp;-&nbsp;-&nbsp;···]] 11:10, 5 април 2015 (UTC)

:Благодаря за корекциите, както и за съветите, бяха ми полезни. По одисеята с конкурса на НФЦ имам няколко проблема. Първият е, че статиите, които го отразяваха, не са с енциклопедичен вид. Примерно още от заглавието с "Жална му майка на българското кино". Вторият е, че както с посочения пример, че „променя представата за глухите хора в България“ и тук е, да кажем, субективно, ако приложим знак за равенство между "след това" и "заради това". Независимо, че делата на Росица Караджова водят след себе си много промени, никоя промяна не е обоснована официално като следствие от нейната кауза. Третият проблем, ако е такъв, е как ще се приемат видео клипове от сериозни медии, но в лични потребителски акаунти. Т.е. дали няма да бъда обвинен в реклама на канал. Презастраховал съм се, като не съм ползвал такъв източник до момента.([[Потребител:Animsaj|Animsaj]] ([[Потребител беседа:Animsaj|беседа]]) 13:59, 5 април 2015 (UTC)).

:ПП: Четирима души водят дела срещу НФЦ, като за двама от тях са завършили в полза на продуцентите (против НФЦ). Т.к. делата заведени от Росица Караджова все още не са завършили, а одисеята е обширна (по 14 точки), най-разумно е да се изчака официалното становище. След това ще се постарая да синтезирам обективно цялата информация, т.к. тя буквално е от няколко стотин страници. Надявам се на разбиране по този въпрос.Поздрави! ([[Потребител:Animsaj|Animsaj]] ([[Потребител беседа:Animsaj|беседа]]) 21:23, 5 април 2015 (UTC)).


== Шаблон за изтриване ==
== Шаблон за изтриване ==

Версия от 15:49, 21 април 2020

Здравей, Animsaj!

Добре дошъл/дошла в Уикипедия, свободната енциклопедия. Най-подходящото място, откъдето можеш да започнеш твоята работа тук, е въведението. Няма нужда да притежаваш някакви специални умения, за да допринасяш в полза на енциклопедията, така че не се колебай и дай своя принос!

Уикипедия е свободна енциклопедия, базирана на уики-технологията. С нея изграждаме мрежа от статии, категории, портали и други, които могат да бъдат редактирани от всеки и по всяко време. Всички съвети и препоръки, които ще получиш от по-опитните уикипедианци, са само с добри намерения и с цел да те улеснят. Надяваме се и ти да помагаш на новите потребители след време.

Помощ
Съвети към новодошлите
  • Подписвай се когато пишеш на дискусионните страници (става с четири вълнообразни черти, ~~~~, или с щракване върху бутона за подпис над полето за редактиране).
  • Отбелязвай за наблюдение страниците, които редактираш или те интересуват. Така ще можеш да следиш промените и обсъжданията по тях чрез твоя списък за наблюдение.
  • Ако желаеш, може да споделиш нещо за себе си на твоята потребителска страница. Възможността другите да се запознаят с твоите знания и опит придава тежест на редакциите ти.
  • Кутийката „Вавилон“ показва какви езици говориш. Желателно е да я добавиш към потребителската си страница.
  • Картинките, които качваш за ползване в Уикипедия трябва да бъдат под свободен лиценз, а не със запазени авторски права. Ти притежаваш авторските права на картинките, създадени от теб. Можеш да ги качваш в общото хранилище за свободна мултимедийна информация, Общомедия. Прочети тук повече инструкции.
  • Преди да създадеш нова статия, увери се, че нейният обект отговаря на критериите за значимост.
  • Много важно е статиите, които пишеш, да съблюдават неутралната гледна точка и информацията в тях да е подкрепена с цитирани източници и то благонадеждни такива.
  • Много от статиите в Българската Уикипедия са изцяло или частично преведени от другоезични Уикипедии. Ако знаеш други езици, можеш да допринасяш и по този начин.
Ако нещо не трябва да е в Уикипедия
  • Ако откриеш статия с изцяло неенциклопедично съдържание или създадеш статия по погрешка, добави шаблона {{бързо изтриване|причина}} към текста, за да бъде статията премахната след преглед от администратор.

Don't speak Bulgarian?

--Termininja 09:08, 16 август 2013 (UTC)[отговор]

Шаблон за изтриване

Здравей, недей да махаш повече шаблони за изтриване, това не спира процедурата. Статията се изтрива с гласуване по решение на общността, а не заради шаблона. Само ще отнесеш някое наказание така. Между нас казано, Росица Караджова и Благовеста Филипова (фотограф) също не отговарят на критериите, но досега не съм ги пускал за триене, с надеждата, че ще започнеш да пишеш смислени статии, все пак. Ти обаче продължаваш да пробутваш плява. Божидар няма как да остане, не отговаря на никакви критерии. Най-много ако те съжалят останалите колеги, да се направят, че никой не е видял предложението за изтриване и някой да гласува „против“ от съжаление, но това е много крайна и малко вероятна възможност. Нямам нищо против глухите хора, но твоите статии вече стават пример за обратна дискриминация. Два пъти вече си затворих едното око, ама сега искаш да си затворя и двете едновременно. Нагло е :-) → Иван (беседа) 17:47, 7 юли 2015 (UTC)[отговор]

Не знам тук ли е мястото за отговор, нито това лично съобщение ли е или публична беседа, за което ме извини. Не съм премахвал шаблон за изтриване никога. Днес, когато допълвах източници, помня ясно и че след редакцията ми шаблона си стоеше. За Благовеста Филипова аз самия не вярвах, че статията ще остане и предупредих и самата нея... но тя оцеля. Вероятно това ми е оставило впечатлението, че онези, които правят стойностни неща за мен могат да бъдат отразени в Уикипедия. Нито са ме молили, нито са ми плащали, а и не смятам, че има особена рекламна стойност тази манипулация.
Има нещо, което не разбрах в думите ти: какво ще рече, че статиите ми за глухите хора са пример за обратна дискриминация? Че те са нещо натрапени и аз злоупотребявам с някакви техни малцинствени права, манипулирам емоционално за да ги задържа, въпреки, че нямат място в Уикипедия ли? Нежелано ли е това, което написах за тях?

Що се отнася до стойностните теми, преди няколко години написах една от друг профил. Бих я определил като сензационна и плод на две години проучвания от моя страна. След няколко години статията е била изтрита поради липса на посочени източници, без и да разбера. Аз не съм учен, нито мога да пиша енциклопедии. Бива ме в други неща. Тук само ми харесва нуждата от яснота и ред, които са на изчезване в хаоса от глупост.
Ако ми изтриете последната тема ще ми направите услуга. Няма да пиша повече тук и ще мога да се съсредоточа върху лични проекти. Нямам нищо против да го наричате шантаж :)
ПП: Rumensz е направил кутията шаблон вдясно за личност, не че е връщал изтрит шаблона за триене. Animsaj (беседа) 19:24, 7 юли 2015 (UTC)[отговор]

Беседата се води на страницата, където е започната, затова я връщам тук. Този, който е започнал беседата, има моралното задължение да следи страницата на другия и да му отговаря в разумен срок. Съобщението е лично, но може да го прочете всеки, който дойде на твоята беседа, даже след 100 г, ако тогава още има Уики, разбира се. Ако искаш, мога да ти направя архив и там да си буташ старите реплики, ще те науча как. Може и сам да си направиш, ако искаш, виж как на Уикипедия:Архивиране на дискусионни страници. Извинявай за шаблона, помислих, че ти си го махнал и Румен го е върнал.
манипулирам емоционално за да ги задържа, въпреки, че нямат място в Уикипедия ли?

Това изказване

просто ме уведомете, ако решите да я триете, ама да знаете, че ще ме откажете да пиша повече :)

много ми прилича на емоционален шантаж. В Уики не се допускат оригинални изследвания. → Иван (беседа) 20:30, 7 юли 2015 (UTC)[отговор]

Вътрешни препратки

Здравей, вътрешните препратки се изписват без оставяне на интервали покрай „|“, като правилата за изписване с главна буква са същите както в останалите случаи ако не е препратка. Поздравиǃ --Termininja 11:21, 14 август 2015 (UTC)[отговор]

Някъде го срещнах с интервали и така съм го запаметил. Мерси.(Animsaj (беседа) 11:28, 14 август 2015 (UTC))[отговор]
Всъщност срещам проблем при премахването на интервали в посочения случай. Изправената черта | или се слива с адреса или се появява пред текста в референциите в дъното на статията. Може да го видите в последните ми статии от вчера. (Animsaj (беседа) 12:29, 19 август 2015 (UTC))[отговор]
Не откривам проблем, дай пример. При външни препратки не се слага разделителна верт. черта, а отстояние. --Termininja 14:04, 19 август 2015 (UTC)[отговор]
Не бях обърнал внимание за разликата. Значи няма проблем. Едно време сякаш нямаше удобно обяснение как се пише в Уикипедия и аз си следвам някакви спомени, като пиша всичко ръчно, вместо да използвам лентата с инструменти.(Animsaj (беседа) 14:57, 19 август 2015 (UTC))[отговор]

Категории

Винаги слагай най-дълбоката, т.е. най-близката категория. В случая, погледни таксокутията с класификацията и виж, че "Сложноцветни" е едно ниво отгоре, т.е. "Гербер" е по-близо до нея, от колкото до "Растения", които са в самото начало. Освен това, ако отвориш някоя категория на таксон ще видиш че те са една в друга по подобие на самата класификация. --Termininja 14:54, 19 август 2015 (UTC)[отговор]

ОК. Просто видях в друга статия споменаването на двете и го взаимствах. (Animsaj (беседа) 14:58, 19 август 2015 (UTC))[отговор]

Добавяне на източници

Благодаря ти за смислените статии, които създаваш напоследък. Все пак, бих искал да те помоля, да добавяш източници. Тъй като всеки може да редактира У, много е важно да се цитират първичните източници. Виждам, че въвеждаш смислен текст, но това наистина е важно. В края на статията въвеждай == Източници == и пиши поне по една-две книжки (в краен случай сайтове, но много авторитетни) отдолу. Поздрави, → Иван (беседа) 13:02, 22 август 2015 (UTC)[отговор]

Благодаря, старая се. Две статии от тази нощ нямат източници, т.к. просто не съм ги завършил и не съм стигнал до там.(Animsaj (беседа) 13:30, 22 август 2015 (UTC))[отговор]

Минерали

Здравей :) Виждам, че си написал статии за минералите евклаз и нефрит. Моля те, обърни внимание на всички данни, които си дал в тях. Прегледах само „евклаз“ и виждам, че има доста информация, която липсва в източника. Поискала съм източници за съответните текстове и се надявам, че ще ги допълните. Ако решите да пишете за още минерали, моля погледнете как са подредени статиите за тях и какви данни е добре да присъстват. В източника, който сте посочил има доста информация, която не знам защо, не сте включил в статията си. Не сте длъжен, но е добре тя да е възможно най-изчерпателна.

Освен това, моля, обърнете внимание на начина, по който цитирате източниците. Коригирах заглавието на този в „евклаз“, като допълних името на сайта и името на статията. Моля, погледнете и съответно поправете, ако някъде не сте цитирал точно. Отнася се и за статията Класицизъм (музика), където източникът също не е цитиран коректно.

Надявам се да съм била полезна. Успех! --Молли (беседа) 21:12, 23 август 2015 (UTC)[отговор]

Още не съм разучил как става. Избягвам и посочването на източници на чиито страници има реклами. Все неща, които мога да разуча сам, но така или иначе достатъчно време ми яде Уикито. Планирам да завърша няколко от започнатите просторни теми и да се зАпра :)
лека и мека(Animsaj (беседа) 21:42, 23 август 2015 (UTC))[отговор]
Разбирам, Уики е като болест. Дано не се зАпреш. :) --Молли (беседа) 21:47, 23 август 2015 (UTC)[отговор]
Ще видим :D (Animsaj (беседа) 21:52, 23 август 2015 (UTC))[отговор]

Пренасочващи страници

Здравей, Добре е когато се създават статии за организми с име на български да се прави и пренасочваща към нея (от латинското наименование) за да не се създаде по-късно като нова от някой друг, който не знае за името на български и да се получи дублиране. --Termininja 11:26, 28 август 2015 (UTC)[отговор]

Уча се полека. Днес сам се сетих да го направя за последните ми три статии. Благодаря за поправеното име, много са ми трудни преводите от латински. Animsaj 12:03, 28 август 2015 (UTC)[отговор]

Моля, добавете в подписа си линк към Вашия дискусия. Джевянин (беседа) 19:01, 31 август 2015 (UTC).[отговор]

Не Ви разбрах? Animsaj 19:02, 31 август 2015 (UTC)[отговор]
Трабва да е линк към беседата в подписа. Джевянин (беседа) 19:04, 31 август 2015 (UTC).[отговор]
Не знам как става, но така или иначе с кликване върху името ми излиза таб Беседа. Animsaj 19:11, 31 август 2015 (UTC)[отговор]
Имате нестандартен подпис и не знаете как става? Например така: Animsaj (беседа). Трябва да е така, за да някой може бързо напише до Вас, а когато се кликне само Вашия ник, има това: [1]. Джевянин (беседа) 19:20, 31 август 2015 (UTC).[отговор]
Интерес ми представлява нестандартното, не стандартното :) Animsaj 19:32, 31 август 2015 (UTC)[отговор]
Така че ще разгледате молбата ми? Джевянин (беседа) 19:41, 31 август 2015 (UTC).[отговор]
Загуба на време ми изглежда. Както писах беседата ми е достъпна с две кликвания, вместо с едно, а съкращава излишно дългия подпис. Animsaj 19:45, 31 август 2015 (UTC)[отговор]
Така изобретили на Уикипедия, да не се клика два пъти, но един (да е по-ясно). Помните, че Уикипедия пишат също нови, учащ се потребители. Поздрави. Джевянин (беседа) 19:59, 31 август 2015 (UTC).[отговор]
Уикипедия също така е дала възможност да се избере как ще изглежда личния подпис и аз ще се възползвам от това право. Animsaj 20:01, 31 август 2015 (UTC)[отговор]
Аз също нямам в подписа препратка към беседата, добре е хората да поглеждат личните страници, но Animsaj още нямаш лична страница, така че в твоето засега няма смисъл. Drzewianin, ти си най-зле с твоите пренасочващи страници и две потребителски сметки, много объркващо. --V111P 21:24, 20 септември 2015 (UTC)[отговор]
Не е моя вина, че имам две пренасочващи страници. Така са ми направили администраторите тук. Аз съм Drzewianin, от полската Уикипедия; преди 2 години помолих да ми променят името в българската Уикипедия на Джевянин - и ето така са ми променили (просто вместо това, могах си променя подписа в настройките ми). Джевянин (беседа) 18:05, 29 септември 2015 (UTC).[отговор]
Това не е извинение, че страницата ти и беседата ти са на грешното място. Ще ти пиша на беседата. --V111P 20:32, 29 септември 2015 (UTC)[отговор]
Имам си сайт, който не поддържам, за какво ми е да пиша нещо на място в което нямам свобода как да изглежда. А и тук няма какво да ме задържи. Animsaj 21:41, 20 септември 2015 (UTC)[отговор]
Моля, иди да кажеш на Termininja, че няма свобода как да му изглежда страницата. --V111P 23:01, 21 септември 2015 (UTC)[отговор]
Виждал съм постната му страница. Повече ми харесваше, когато ползваше за фон пеперуда. Изглежда не правиш разлика между опции и свобода. Само второто няма ограничения. Animsaj 07:23, 22 септември 2015 (UTC)[отговор]
Ха-ха, добре, ще го имам предвид – всичко или нищо с други думи. А животното се сменя според часовника. --V111P 08:04, 22 септември 2015 (UTC)[отговор]
Предполагам, че на принципа на слайдшоу се сменя, май е негово дело вграждането в Уикипедия. Хубаво е. Animsaj 14:41, 22 септември 2015 (UTC)[отговор]

Местене на страница

За да преместиш статия под ново име не копираш съдържанието ѝ, а избираш от менюто „Още“ опцията „Преместване“. Така се запазва историята. Ако вече има нещо на другото име трябва да направиш заявка до администраторите, например с шаблона за {{бързо изтриване}}, да го изтрият, за да се освободи мястото. --V111P 21:27, 20 септември 2015 (UTC)[отговор]

Ако правилно съм разбрал това бях посъветван и това направих:
Още веднъж апелирам да използваш функцията Преместване а не да създаваш нови статии и да предлагаш за изтриване старите както в с случая с Университетски театър на НБУ и Театър на голия охлюв. Преместването има много предимства включително и това, че запазва предишната статия като пренасочване и по този начин не се губят препратките към нея. В случая има двайсетина такива. --Сале (беседа) 14:55, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Но аз не искам да я премествам, а да я обединя. Създадох статия за театър, но установих, че с бившото си име вече е писано за него.--Animsaj 16:31, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
ПП: Що се отнася до пренасочванията, те са от шаблона за театрите. Би трябвало той да се поправи, защото старото име е заменено с ново, вместо да показваме грешното име на 20-ина места.--Animsaj 17:31, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Или си внеси промените в старата статия или си копирай текста на новата версия някъде, след което дай новата за бързо изтриване, след което можеш да преместиш старата статия към новото заглавие. --V111P 18:12, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Готово. Само че направете преместването вместо мен, че не го мога. И пак да попитам, новото име Университетски театър на Нов български университет или Университетски театър на НБУ е правилно, и новото име на театъра не е ли редно да промени Шаблон:Театри в София?--Animsaj 18:45, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
„на НБУ“ е добре според мене. Как така не можеш да местиш? От менюто „Още“ горе натискаш „Преместване“ и попълваш полетата. Естествено, променяш каквото искаш и можеш по старите статии и шаблони. --V111P 18:49, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Веднъж не ми се получи, някаква грешка ми извеждаше все и го избягвам като чумаво.--Animsaj 18:53, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Давай. --V111P 18:58, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Може да си бил попаднал на страница, която си искал да преместиш към съществуваща пренасочваща страница (например „Втора световна война“ към „Втората световна война“). Тогава трябва да си администратор, за да може да изтриеш едната. Но във всички нормални случаи можеш да местиш. Иначе пиши на У:ЗА. Поздрави, --Лорд Бъмбъри (беседа) 21:22, 27 октомври 2015 (UTC)[отговор]
Вероятно това е била причината. Сега стана от раз.--Animsaj 05:56, 28 октомври 2015 (UTC)[отговор]

Томас Кенингтън

Няма нужда от дати на раждане и смърт в шаблона. Взимат се автоматично от Уикиданни а там току-що добавих българската статия. Освен това е неправилно да се използва шаблон дата-на-раждане за дата на смърт. Като приключиш със страницата просто махни редовете с роден-дата и починал-дата. Странно е, че няма статии на други езици за този художник. --Сале (беседа) 15:07, 2 ноември 2015 (UTC)[отговор]

И аз обърнах внимание на това, че шаблон дата-на-раждане се ползва вместо за дата на смърт, но така го взех наготово от Оскар Перейра да Силва. Оправи го, аз не съм достатъчно научен. Същата е причината да слагам дати в шаблона. Освен в английската статия за художника открих и в холандската Уикипедия.--Animsaj 16:18, 2 ноември 2015 (UTC)[отговор]
Това е грешка. Има шаблон:Дата_на_смърт_и_години, но откакто тези дати се взимат от Уикиданни няма много смисъл от тези шаблони.
ОК.--Animsaj 16:35, 2 ноември 2015 (UTC)[отговор]

Състезание „Архиви“

Здравей, искам да те поканя в Международното състезание, свързано със снимките от споразумението с Държавна агенция „Архиви“, което се провежда от 15 ноември до 15 декември 2015 г. Целта му е максимално използване на снимките, подобряване на съдържанието на статиите, използване на архивните материали в статии на различни езикови версии на Уикипедия. Повече за самото състезание има тук.

Включи се и ти! Поздрави, Спасимир

MediaWiki message delivery (беседа) 10:16, 16 ноември 2015 (UTC)[отговор]

@ Спасимир Благодаря за поканата, макар да нямам време да се включа активно. Открих три двойки изображения.

Описанието на първото изображение е сгрешено - художник е Андриан Бекяров, не Васил Горанов.--Animsaj 08:41, 19 ноември 2015 (UTC)[отговор]

Чудесно, дори и с малко, пак е помощ. В източника е посочено, че Васил Горанов е автор на картината, честно казано не знам. Снимка от миналото трябва да е от Държавния архив, ако откриеш такава, можеш да я добавиш тук.--Спасимир (беседа) 08:56, 19 ноември 2015 (UTC)[отговор]
Спасимир, за картината мога да кажа със сигурност, защото самия Васил Горанов ми го е казвал. Че трябва да е от Държавния архив не обърнах внимание ): Animsaj 09:44, 19 ноември 2015 (UTC)[отговор]

Здравей. Помни, че блоговета са неясни източници, неподходящи за Уикипедия. Джевянин (беседа) 19:44, 18 декември 2015 (UTC).[отговор]

Колега Animsaj, погледни червеното и зеленото във флагчето...--Zhoxy (беседа) 21:07, 21 декември 2015 (UTC)[отговор]

Днес го видях, ама бях с вързани ръце, защото не си бях вкъщи, а не си помня паролата наизуст, пък не искам да си оставям IP адреса, за което съм повдигал въпрос вече. Сега ще го оправя.--Animsaj 16:30, 22 декември 2015 (UTC)[отговор]

Бяла роза

Здравей, как си представяш да изглежда статията? Преместване на „Бялата роза“ към „Бяла роза“ би било грешно, защото името на организацията „Бялата роза“ е членувано. По-скоро мога да си представя „Бяла роза“ да е пренасочваща. --Лорд Бъмбъри (беседа) 08:04, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]

В такъв случай е сгрешена първата дума от статията, защото тя започва нечленувано.--Animsaj 09:31, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]

И да те помоля да избягваш досровното копиране на текст от източника (www.savetivzemedelieto.bg). Не е толква трудно - по-добре е да се преразкаже и оформи по друг начин. В противен случай копираните текстове ще бъдат изтривани. --Vodnokon4e (беседа) 09:37, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]

Тези дни го претупвам, но гледам да са по няколко изречения само...--Animsaj 09:47, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]
Ок, но обикновено преглеждам автоматично по-големи текстове дали са копирани и ми направи впечатление. Ще изчакам да ги пооправиш.--Vodnokon4e (беседа) 10:13, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]
Аа, не. Нямам възможност. И днес се разглезих с писане тук, а имам сериозни ангажименти.--Animsaj 10:19, 24 декември 2015 (UTC)[отговор]

Изтрита е. Давай :). --Лорд Бъмбъри (беседа) 18:08, 7 ноември 2016 (UTC)[отговор]

Благодаря.Ani♛saj 18:11, 7 ноември 2016 (UTC)[отговор]

Блокиране

Часовник
Часовник
Бяхте блокиран(а) да редактирате за период от три месеца в съответствие с политиката за блокиране в Уикипедия заради лични нападки срещу други редактори. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.

Няма лошо да имате ниско мнение за Уикипедия и своите колеги, но е проблемен начинът, по който го изразявате. Той е обиден преди всичко за енциклопедията и за нейната мисия, която, освен да ограмотява, е също и да възпитава в един по-възвишен дух. Бяхте предупреден, но предпочетохте да пренебрегнете предупреждението – и то демонстративно. Надявам се да разберете къде бъркате, както и че подобно поведение наистина няма никакво място в Уикипедия.
— Luchesar • Б/П 19:50, 29 септември 2017 (UTC)[отговор]

Блокиране 2

Часовник
Часовник
Бяхте блокиран(а) да редактирате за период от една година в съответствие с политиката за блокиране в Уикипедия заради поведение, демонстриращо, че основна цел не е създаването на енциклопедия. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.

— Luchesar • Б/П 15:36, 7 април 2018 (UTC)[отговор]