Хорнсуогъл

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Хорнслогъл
Снимка на Хорнсуогъл
Роден
29 май 1986 г. (37 г.)
Живее вСАЩ
Професионална кариера в кеча
Височина132 cm
Тегло53 kg
Треньор(и)Финли
Дебют26 май 2005
Хорнслогъл в Общомедия

Хорнсуогъл е американски кечист.

Кариера[редактиране | редактиране на кода]

Джуджето дебютира в шоуто през пролетта на 2006.

Ирландския бияч Финли взима сина си при себе си а той му се отблагодарява като в труден момент излиза от под ринга и помага на баща си. Хорнсуогъл печели много мачове на Финли но след като ирландеца е преместен в другото шоу двамата се скарват и Финли пребива сина си, което слага край на партньорството им.

Хорнсуогъл започва вражда с Чаво Гереро която продължава доста дълго време през което джуджето многократно унижава мексиканеца а върхът е когато му отнема Титлата в полутежка категория на Голямото американско сбиване и става последния и носител. В последния епизод на Разбиване печели в Аll i want for Christmas Battle Royal след като комично елиминира Шеймъс.

Част от DX[редактиране | редактиране на кода]

Следва доста време без особени прояви докато не получава шанс да унижи отново стария си неприятел Гереро, следват доста мачове с него които са изцяло за шоу в които DX се завръщат. Тогава той започва да облича техните рекламни блузи и да използва запазената им марка Suck it. В началото DX никак не са доволни, но в един епизод от шоуто когато тогавашните им врагове Грамадата и Крис Джерико са направени на посмешище от малкото джудже Трите Хикса и Шон Майкълс решават да го направят част от DX. Така той става техен талисман излиза с тях на ринга, забавлява се и прави шоу каквото може само човек на DX. На 18 януари 2010 г. участва в мач с DX срещу Грамадата, Крис Джерико и Джон Хейдър. DX печелят, след като джуджето тушира Джон Хедър. Той се грижи за гост водещите заедно с близначките Бела като ги забавлява и играе разни игри с тях.

Титли[редактиране | редактиране на кода]

  • WWE Crusweight Championship
  • NWA Wisconsin X Division Title
  • SSW World Midgets Championship