Need for Speed: Underground 2

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Need for Speed: Underground 2
Информация
Производител EA Black Box
Издател Electronic Arts
Издадена на 18 Ноември 2004 г.
Жанр Автомобилни състезания
Режим на игра Сингъл плейър, Мултиплейър
Платформа Microsoft Windows, PS2, PSP, Xbox, GameCube, GBA, Nintendo DS
Игрови контролер Клавиатура, Джойстик
Уебсайт Need for Speed Underground 2

Need for Speed​​: Underground 2 (накратко NFSU2) е състезателна видео игра, 8-ата от поредицата Need for Speed, разработена от Electronic Arts и публикувана на 18 Ноември 2004 г. за PC, PS2, Xbox, GameCube, GBA и Nintendo DS. Версията за PSP е публикувана в областта от януари до септември 2005 г.

Геймплей[редактиране | редактиране на кода]

В тази част от поредицата, подобно на своите предшественици, става дума за незаконни състезания и тунинговане на спортни коли. Те трябва да бъдат успешни, за да получите пари в кариерата си. Това е нов режим на "свободно движение", в който сте сега безплатно на над 200 км от релсовия път, наречен измислен град Bayview (чиито квартали тъй като квартали в австралийския град Сидни, сградата може да се види, че в Сидни Opera House е много подобен) може да се движи, който е разделен на пет секции. Отделните секции се отключват по време на игра. Както и в пряк предшественик Underground всички състезания се провеждат през нощта, за да обясни защо има няма полиция, който проследил играч за незаконни състезания.

Са били въведени през предходните пет нови видове състезания (надбяга StreetX, URL (Underground Racing League), Downhill Drift, оф-роуд състезания за превозни средства), броят на тунинг части се удвои, добавя 14 коли и задълбочено в Performance Tuning. В допълнение към подобрената онлайн режим за до шест играчи в собствениците на Xbox сега се радват, благодарение на Xbox Live подкрепа, дойде, сега отново е искан от феновете на LAN режим за мултиплейър игри. Актуализациите са в момента на разположение на EA Games. Междувременно, Electronic Arts, сървър за PC и онлайн мултиплейър за Xbox живо изключване на щепсела.