Уикипедия:Онлайн медии и ПР/Архив 3

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

„Онлайн медии и ПР“ е уикипедиански проект, започнат от преподавателката Жюстин Томс и нейни студенти от Нов български университет, които желаят да допринасят към Българоезичната Уикипедия, като пишат и подобряват статии в областите на онлайн медиите, рекламата, връзките с обществеността. През академичната 2011-12 година тече третото издание на проекта.


Правила и насоки за участие

Студентите, желаещи да участват в проекта, трябва да предадат от 17 до 24 ч на 25 октомври 2011 есе на зададена тема, свързана с Уикипедия. Около 30 студенти, написали най-добрите есета, ще могат да се включат в проекта. Те ще трябва да се регистрират с потребителско име и да създадат поне две статии, като поне една от тях е от изучаваната област и (евентуално) още една на тема по желание (след консултация с преподавателя и уикименторите). Освен създаването на нови статии, се насърчава и разширяването и подобряването на вече съществуващи мъничета.

Участникът заявява темата си, като избира тема/теми измежду ненаписаните статии (или мъничетата) от списъка по-долу, изтрива ги от общия списък и ги добавя срещу името си в списъка с участниците.

Важно:

Участници

Уики-ментори

  1. Спири ··· - - - ··· 14:45, 24 октомври 2011 (UTC)
  2. HSV - да се намърдам аз и тази година... --HSV 19:01, 28 октомври 2011 (UTC)
  3. Maymay 09:11, 2 ноември 2011 (UTC)

Студенти

Теми за развиване (или превод)

Нови статии


Мъничета / статии за разширяване или подобряване

Добри практики и ресурси

Добре разработени статии в проекта през 2009/10 година
Полезни помощни страници
Други