Уикипедия:Заявки към администраторите: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Amilev (беседа | приноси)
Нова тема →‎Борис Милев
Ред 67: Ред 67:
: И на [[Уесли Снайпс]].--[[Потребител:Rebelheartous|Rebelheartous]] ([[Потребител беседа:Rebelheartous|беседа]]) 20:33, 11 април 2022 (UTC)
: И на [[Уесли Снайпс]].--[[Потребител:Rebelheartous|Rebelheartous]] ([[Потребител беседа:Rebelheartous|беседа]]) 20:33, 11 април 2022 (UTC)
:: Тези с [[ПОФК Ботев (Враца)]] засега май са се спрели. Ако продължат, ще я защитя. А при [[Уесли Снайпс]] какъв е проблемът, какво им е на таблиците? --[[Потребител:Молли|Молли]] ([[Потребител беседа:Молли|беседа]]) 04:50, 12 април 2022 (UTC)
:: Тези с [[ПОФК Ботев (Враца)]] засега май са се спрели. Ако продължат, ще я защитя. А при [[Уесли Снайпс]] какъв е проблемът, какво им е на таблиците? --[[Потребител:Молли|Молли]] ([[Потребител беседа:Молли|беседа]]) 04:50, 12 април 2022 (UTC)

== Борис Милев ==

Добър ден. Как може да се смени в карето Псевдоним "политик, писател, дипломат, журналист, актьор" с "Огин, Шарл, Габи" тъй като в кода всичко изглежда нормално?

Версия от 07:11, 14 април 2022


Request

Please protect Великден: Vandalism. Thanks, --Mtarch11 (беседа) 05:05, 30 март 2022 (UTC)[отговор]

✔Готово Готово --Молли (беседа) 08:24, 30 март 2022 (UTC)[отговор]

Д-р Петър Марев

https://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2&_welcomesurveytoken=jkec1q9fhveo1h263uslu0dhhd88gdho&source=welcomesurvey-originalcontext

Здравейте, относно тази Уикипедиа страница, не ме пуска да качвам файлове. Работя по поръчка на агенция Арт-профил които от 2009 г. издаваха всички произведения на д-р Марев. Внук съм му и държим всички права над снимките и текстове от личния му архив. Дядо ми умря преди четири години в 2018 г. и сега искаме след публикациите му във вестници и издадените му биографии, да превърнем това мъниче на достойна Уикипедиа статия.

Проблемът е, че непрекъснато ми отказва качването на негови снимки: http://i.epvpimg.com/KK8Jdab.png

Моля за помощ.

Лека му пръст. — Предният неподписан коментар е направен от Vnu4eto (приноси • беседа) 08:21, 30 март 2022 (UTC) (проверка)[отговор]

Здравейте! Можете да хвърлите един поглед на Уикипедия:Файлове. Също можете да погледнете тази нишка на Уикипедия:Разговори, където колегата е обяснил как се извършва качване на изображения и какви особености биха могли да възникнат покрай авторските права. --Ted Masters (беседа) 14:00, 30 март 2022 (UTC)[отговор]

Премахване на защитата за страницата за Костадин Костадинов (политик)

Предлагам премахване на защитата на страницата за Костя Копейкин, наложена от колегата StanProg, [...] Последната редакция на статията за Костя Копейкин е от колегата, като с нея са изтрити големи абзаци, отнасящи се до националистическите, антициганистки, антимигрантски и проруски възгледи на Костя Копейкин. Българската Уикипедия не трябва да става поле за руска пропаганда. --SLADKOsBAGETATA (беседа) 14:33, 1 април 2022 (UTC)[отговор]

Както писах и в Уикипедия:Разговори#Костадин Костадинов, според мен колегата е бил добросъвестен и смятам, че позицията му е била мотивирана от принципите на Уикипедия, а не от лични пристрастия. Разбира се, няма как да знам дали колегата има някакви пристрастия, но в случая за мен е важно, че действията му могат да бъдат добре обяснени и с добронамереност.
От адмистраторска гледна точка смятам, че колегата е постъпил като цяло правилно. Щом има различни мнения, нужно е те да бъдат дискутирани, и затова Вие също сте постъпили изключително правилно, като сте писали на Разговори. Именно така трябва да бъдат решавани спорове в Уикипедия. Може би дори и мненията ще се окажат не чак толкова различни, когато бъдат обсъдени.
Като редактор, иначе, вече писах на Разговори какво мисля: по принцип информацията, която е била обект на спора, според мен има място в статията, но е важно и задължително да бъде оформена енциклопедично и въобще по всички изисквания на Уикипедия по отношение на У:НГТ, У:ЦИ, У:БИ и, не на последно място, У:БЖХ (може би дори пропускам още някои важни политики в момента).
В заключение, като администратор, според мен разширената защита е добре да остане докато не бъде намерен консенсус. Разбира се, това не изключва други колеги администратори да имат различно виждане и да изпълнят заявката.
— Luchesar • Б/П 14:49, 1 април 2022 (UTC)[отговор]
Не Сега забелязах, че дори дискусия е имало на Вашата беседа, но, за съжаление, именно Вие, колега, не сте се съобразили с препоръките в нея. Затова наистина не смятам, че има основания заявката Ви да бъде изпълнена.
— Luchesar • Б/П 15:35, 1 април 2022 (UTC)[отговор]

Блокиране на Bulgaria na tri moreta

Неподходящо потр. име, продължава да редактира без да си вземе бележка — Предният неподписан коментар е направен от Ket (приноси • беседа) 07:18, 4 април 2022 (UTC)[отговор]

Оставих му бележка на беседата, включително и за липсата на източници. Напоследък глобалните преименуващи реагират понякога с над седмица закъснение.
— Luchesar • Б/П 09:32, 4 април 2022 (UTC)[отговор]

Преместване на Чернова:Чайна Мобайл

Проверена е, но не успявам да я преместя в основното пространство като Чайна Мобайл („Вече съществува целева страница с това заглавие“), моля за помощ--Ket (беседа) 10:41, 11 април 2022 (UTC)[отговор]

Ket: Изтрих пренасочването. --Ted Masters (беседа) 10:46, 11 април 2022 (UTC)[отговор]

ПОФК Ботев (Враца)

Моля, за защита на статията ПОФК Ботев (Враца) от нерегистрирани потребители. Благодаря.--Rebelheartous (беседа) 20:17, 11 април 2022 (UTC)[отговор]

И на Уесли Снайпс.--Rebelheartous (беседа) 20:33, 11 април 2022 (UTC)[отговор]
Тези с ПОФК Ботев (Враца) засега май са се спрели. Ако продължат, ще я защитя. А при Уесли Снайпс какъв е проблемът, какво им е на таблиците? --Молли (беседа) 04:50, 12 април 2022 (UTC)[отговор]

Борис Милев

Добър ден. Как може да се смени в карето Псевдоним "политик, писател, дипломат, журналист, актьор" с "Огин, Шарл, Габи" тъй като в кода всичко изглежда нормално?