FIFA 08

от Уикипедия, свободната енциклопедия
FIFA 08
ПроизводителEA Canada
РазпространителElectronic Arts
Издадена на28 септември 2007
ЖанрСпортни
ПлатформаPS2, PS3, Xbox 360, Wii, PC, PSP, DS, мобилен телефон, N-Gage

FIFA 08 е компютърна спортна игра.

FIFA 08 включва 620 лицензирани тима, 30 първенства (с всички 27 от FIFA 07) и повече от 15000 играча. Това прави 20% повече от FIFA 07. Новите първенства са Ирландска лига, австралийската А-Лига и чешката Гамбринус лига.

Лиги и отбори[редактиране | редактиране на кода]

FIFA 08 включва 621 лицензирани отбора, 30 лиги (включително всичките 27 лиги от FIFA 07),[1] и повече от 15 000 играча.[2] Освен 621 лицензирани отбора има и 29 нелицензирани, 13 от които са национални.

Национални отбори[редактиране | редактиране на кода]

FIFA 08 има 43 национални отбора. Най-известното изключение е Япония (те стигат до осминафиналите на световното през 2002, но правата им принадлежат на Конами). Следните национални отбори са в играта. Но не всички от тях са напълно лицензирани (Холандия и Русия).

1 – нов във FIFA 08
2 – съдържа несъществуващи играчи
3 – без емблема на федерацията в играта и без истинските екипи [3]
4 – с екип на Adidas Libero и без емблема
5 – лигата не е напълно лицензирана. Каляри Калчо, ФК Дженоа и ССК Наполи участват с нелицензирани имена, емблеми и екипи.
6 – лигата не е напълно лицензирана. Америка де Натал, ФК Флуминенсе и Шпорт Клуб Интернасионал участват с нелицензирани имена, емблеми и екипи.
7 – лигата не е напълно лицензирана. Дискоболия Гродзиск Велкополски, Корона Келц и Лех Познан участват с нелицензирани имена, емблеми и екипи.
8 – лигата не е напълно лицензирана. АИК Фотбол, Юргорден ИФ Фотбол, Хамарбю ИФ и ИФК Гьотеборг участват с нелицензирани имена, емблеми и екипи.
9ШК Райндорф Алтах и ШК Щурм Грац участват без лицензирани емблеми, но с лицензирани имена и екипи. Всички други отбори в лигата са напълно лицензирани.
10Витория Гимараеш участва с нелицензирана емблема, но с лицензирано име и екипи. Всички други отбори от лигата са напълно лицензирани.

Системни изисквания[редактиране | редактиране на кода]

  • RAM: 256 MB (Windows Vista: 512 MB)

Източници[редактиране | редактиране на кода]

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]